Informatie

Op Negerin.nl vind je 24 uur per dag, 7 dagen per week de lekkerste gratis negerinnen films en foto’s. Kan jij net als wij geen genoeg krijgen van een hete volle negerin? Voeg ons dan toe aan je favorieten en blijf op de hoogte van onze updates!

Als je tips, ideeën of ergens lekkere porno gevonden hebt, kun je ons dit laten weten via het contact formulier.

Huisregels
Voordat je reageert op een van onze vele gratis films en foto’s, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

Als je op Negerin.nl een reactie plaatst wordt je IP-adres opgeslagen. Personen die zich niet aan de regels houden zullen wij op basis van dit IP-adres van de website verbannen. Negerin.nl wordt beheerd door een aantal moderators, die naar eigen inzien reacties die niet door de beugel kunnen, kunnen aanpassen en verwijderen. Negerin.nl houdt zich echter op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van reacties van onze bezoekers. Daarnaast is het van belang dat je de volgende punten in acht neemt als je besluit mee te doen aan de Negerincommunity:

1) Een reactie plaatsen dat je een bepaalde fotoshoot of video ergens anders al eerder tegen bent gekomen, wordt niet gewaardeerd.

2) Reacties met linkjes naar eigen commerciele websites (spam) of illegale zaken worden direct verwijderd.

3) Privégegevens van personen mogen onder geen enkele omstandigheid als een reactie op de website worden geplaatst middels een reactie op een van onze berichten.

4) Uw reacties moeten qua taalgebruik correct zijn. Racistische, respectloze of kwetsende berichten zullen dan ook onmiddellijk worden verwijderd.

Bovenstaande regels en voorwaarden kunnen door Negerin.nl op elk gewenst moment worden aangepast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

(Spamcheck Enabled)